fbpx
 
O nouă victimă a ginecologului de la Polizu: O pacientă a trăit cu un făt mort în pântec, crezând că este viu

O nouă victimă a ginecologului de la Polizu: O pacientă a trăit cu un făt mort în pântec, crezând că este viu


Apare o nouă victimă a medicului ginecolog Florian Robe de la maternitatea Polizu. Se pare că o pacientă a fost indusă în eroare și a trăit cu un făt mort în pântec, știind de fapt că bebelușul trăiește. 

Conform avocatului Adrian Cuculis, o a patra persoană susține că este victima medicului Florian Robe, arată Știrile PRO TV.

O femeie însărcinată în șapte luni a fost la controlul de rutină. Medicul Robe i-ar fi scanat ecografic sarcina în mod greșit. Bebelușul a murit în pântecul mamei, iar femeia a trăit cu fătul mort, crezând că este viu.

„A patra persoană care se consideră victima doctorului Robe de la Polizu. În urmă cu mai multa vreme, doctorul ar fi scanat ecografic sarcina în mod greșit, iar în luna a șaptea de concepție nu le-ar fi spus părinților nimic și acest lucru ar fi dus la decesul fătului și cu o constatare făcută după mai multe zile. Femeia trăia cu un făt mort în pântec , știind de fapt că este viu. Deși familia ar fi cerut cadavrul în mod expres, medicul ar fi refuzat absolut să le dea copilul și ar fi refuzat și să elibereze certificat constatator al decesului. Persoana locuiește acum în Germania și este de acord să împărtășească experiența îngrozitoare. Se conturează o imagine mai clara asupra medicului și declarațiile acestor persoane vor fi folosite în dosarul de fond în circumstanțiere negativă”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

Medicul Florian Robe este vizat de mai multe acuzații din partea pacientelor sale. O mamă a relatat recent că fetița sa a fost scăpată în cap la naștere. O altă femeie a povestit că a pierdut o sarcină la 27 de săptămâni în urma unei intervenții făcute de același medic de la Maternitatea Polizu din București. De asemenea, o altă mamă a mărturisit că fetița sa născută prematur era să moară din cauza medicului Florian Robe care a refuzat să o salveze.

Florian Robe, medic de specialitate obstetrică-ginecologie din cadrul Maternităţii Polizu, este cercetat pentru tentativă de omor calificat.

Ancheta a început după ce o femeie care a născut la maternitatea Polizu din Capitală l-a acuzat pe medic că i-ar fi lăsat bebeluşul, o fetiţă născută prematur la şase luni, să moară.

Bebelușul, deși prezenta semne vitale, a fost pus într-o caserolă închisă cu capac, după care într-un sac. O asistentă a găsit copilul după mai bine de 12 ore de la declararea decesului.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30