fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Facebook Facebook

Un tânăr actor din Republica Moldova a fost găsit mort, în dormitor, cu mâinile legate la spate


Un tânăr actor din Republica Moldova a murit în condiții misterioase. Ștefan Bouroșu, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit fără suflare, cu mâinile legate la spate, într-un apartament din Chișinău, în care acesta stătea cu chirie.

Poliția a transmis în acest moment că este investigată varianta de suicid. Anchetatorii spun că ambele uși erau încuiate pe interior, cu cheia în yală. Geamurile erau, la fel, închise, astfel că nimeni nu avea cum să fi intrat din exterior, spun polițiștii. Mai ales că pompierii au deblocat ușile în prezența tatălui victimei, conform PRO TV Chișinău.

„Medicul legist, examinând la fața locului cadavrul, nu a depistat urme de moarte violentă, urmând a fi expediată ulterior expertiza medico-legală. Experții au efectuat toate măsurile ce se impun în vederea ridicării și acumulării tuturor probelor pe cazul dat. Aceștia au stabilit că bărbatul locuia de unul singur, urme de pătrundere sau de acces în locuință nu au fost depistate și nici amprente străine”, a transmis poliția din Chișinău.

Totodată, polițiștii au transmis că au audiat și medicul actorului, iar acesta a confirmat că în ultima vreme Ștefan Bouroșu se afla în stare de depresie.

Ștefan Bouroșu a fost găsit fără viață în dormitorul apartamentului său, duminică, atunci când tatăl său a chemat salvatorii pentru a debloca ușa.

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30