fbpx
 
Colaj foto: Vremea Nouă Colaj foto: Vremea Nouă

Un bârlădean beat și fără permis a intrat cu mașina în două căruțe pe trotuar


Un bărbat de 34 de ani din Bârlad, beat și fără permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini și a lovit două căruțe oprite pe trotuar. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit că în mașină se afla și proprietarul vehiculului, la fel de beat, pe scaunul din dreapta. Ambii s-au ales cu dosar penal, scrie Vremea Nouă.

Bărbatul care se urcase la volan deși era beat și nu avea permis a intrat mașina în două căruțe oprite pe un trotuar în Bârlad. Polițiștii l-au testat cu etilotestul și au constatat că bărbatul de 34 de ani avea o alcoolemie de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Mai mult, polițiștii l-au găsit și pe proprietarul mașinii pe scaunul din dreapta, tot în stare de ebrietate, potrivit sursei citate.

„În cauză, fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (2 infracțiuni – a doua infracțiune fiind încredințarea autovehicolului unei persoane fără permis de conducere) și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier și dispunerea măsurilor legale”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de Vremea Nouă.

„Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor) și echipaje specializate, la accidentul rutier produs în municipiul Bârlad. În accident au fost implicate două atelaje (căruțe) și un autoturism în care se aflau trei persoane. La sosirea echipajelor de intervenție, persoanele aflate în autoturism se autoevacuaseră. Cele trei persoane au fost evaluate medical, o victimă necesitând îngrijiri medicale. Victima refuză transportul la spital”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30