fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Monitorul de Botoșani Monitorul de Botoșani

Glumă macabră de 8 Martie. Polițiști purtați pe drumuri, după ce un botoșănean i-a spus prietenului de pahar că și-a omorât nevasta


Un bărbat din Botoșani a fost protagonistul unei glume macabre de 8 Martie. Acesta și-a anunțat prietenul că și-a omorât nevasta. El a fost atât de convingător, încât amicul a sunat speriat la 112 anunțând crima.

Un bărbat din județul Botoșani, supărat că prietenul îl întreabă, în miez de noapte, de soarta nevestei, s-a gândit să-i joace o festă macabră. Acesta și-a anunțat amicul, cu lacrimi în glas, că și-a omorât consoarta, relatează monitorulbt.ro.

Totul a pornit de la un sătean, de 42 de ani, din satul Draxini, comuna Bălușeni, județul Botoșani - precizează aceeași publicație.

Săteanul a fost sunat de prietenul său de pahar, din sat, în jur de miezul nopții. Amicul l-a apelat să continue petrecerea, dar s-a apucat să-l întrebe și ce face soția lui.

Supărat și totodată gelos de întrebarea considerată nepotrivită, mai ales la o oră atât de târzie, l-a determinat pe sătean să facă o glumă macabră.

El i-a „mărturisit“ prietenului că și-a omorât nevasta. Ba chiar a devenit foarte convingător, și a început să plângă la telefon, oferind detalii și convingându-și prietenul că într-adevăr a comis o crimă.

Amicul, speriat, a pus mâna pe telefon, a sunat la 112 și l-a denunțat pe vecin. 

Apelul a fost luat în serios de oamenii legii. Echipaje de Poliție au ajuns imediat la casa săteanului glumeț. A venit chiar și ambulanța pentru a încerca să o salveze pe presupusa victimă. Femeia era însă sănătoasă și nevătămată.

Cu toate acestea, polițiștii au deschis o anchetă și au luat-o pe femeie la secție, chiar de 8 Martie, pentru a da declarații. Amicul care a sunat la 112 riscă să fie amendat pentru că a apelat nejustificat la numărul unic de urgențe, deși a avut motive serioase să creadă că acolo a fost comisă o crimă.

 

Sursa: Adevărul 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: