fbpx
 
Poliția Română Poliția Română

Fetiță de patru ani sechestrată într-un beci din Neamț, eliberată de echipele de intervenție ale Poliției


O fetiță de patru ani a fost sechestrată într-un beci, în Neamț, și a fost eliberată doar după intervenția mascaților de la echipele de intervenție ale Poliției. Copila era ținută cu forța de tatăl ei.

Tatăl fetei refuza să o înapoieze mamei, la încheierea programului de vizită, cei doi părinţi fiind divorţaţi.

La data de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie de 43 de ani, din Răuceşti, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fostul soţ, de 64 de ani, ar fi refuzat să înapoieze o minoră, de 4 ani şi 9 luni, conform programului de vizită stabilit de Judecătoria Piatra-Neamţ. Poliţiştii s-au deplasat la imobilul bărbatului, din localitatea Săvineşti, context în care acesta ar fi adresat ameninţări de natură a produce o stare de temere, cu privire la securitatea minorei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, potrivit news.ro.

După amenințările tatălui, polițiștii au chemat trupele de intervenție, care l-au imobilizat pe tatăl copilei. Au ajuns echipe formate din poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti, Poliţia municipiului Piatra-Neamţ, luptători şi un negociator din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Neamţ, arată sursa citată.

În imobilul în cauză se afla bărbatul de 64 de ani, care împreună cu un alt bărbat de 90 de ani, adresau ameninţări folosindu-se de un topor. În urma intervenţiei în forţă a poliţiştilor, minora a fost identificată în subsolul imobilului, împreună cu concubina (în vârstă de 32 de ani) a bărbatului de 64 de ani”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal, în care fac cercetări pentru nerespectarea măsurilor privind încredinţarea minorului, pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.

Copila se află în afara oricărui pericol, au precizat polițiștii.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30