fbpx
 
Știrile PRO TV Știrile PRO TV

Cunoscut doctor estetician din București, reținut după ce ar fi furat 35.000 de euro din locuința fostei iubite


Un cunoscut doctor estetician din București a fost reținut după ce ar fi furat 35.000 de euro din locuința fostei iubite care este tot medic.

În urmă cu puțin timp medicul estetician a fost lăsat în libertate. El va fi cercetat pentru furt calificat, asta au decis judecătorii de la instanța Sectorului 1, acolo unde a fost adus pentru a răspunde acuzațiilor care i se aduc.

La sfârșitul lunii septembrie medicul estetician s-ar fi folosit de o cheie de la locuința fostei sale iubite, a intrat în apartamentul ei și ar fi plecat de acolo cu 35.000 de euro, relatează Știrile PRO TV.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, și ea medic estetician, s-a dus la poliție și a depus plângere pentru furt calificat. Agenții care se ocupă de dosarul ei au efectuat două percheziții, atât acasă la medicul estetician, cât și la clinica acestuia. În total au ridicat suma de 85.500 de euro, pe care medicul nu a putut să o justifice.

În cursul zilei de miercuri el a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. El nu a dorit să facă vreun comentariu referitor la aceste acuzații și nici avocata lui.

Medicul, dar și fosta iubită, sunt medici rezidenți la secția de chirurgie plastică din cadrul Spitalului Elias. Colegii lor spun că la serviciu au un comportament ireproșabil și sunt foarte serioși. Și ei sunt surprinși de situația în care se află cei doi.

După intervenția de marți a polițiștilor, prejudiciul de 35.000 de euro a fost recuperat de medicul estetician, victimă în dosar.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: