fbpx
 
Facebook/Tiberiu Claudiu Bârstan Facebook/Tiberiu Claudiu Bârstan

Anchetă la Spitalul Judeţean Deva. O femeie susţine că a fost dusă în mod eronat la morgă şi urma să i se facă autopsia


Președintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a solicitat deschiderea unei anchete la Spitalul Judeţean Deva, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o femeie care spune că în anul 2022 a fost dusă în mod eronat la morga spitalului.

Imagini cu femeia care povesteşte cum a ajuns la morga Spitalului Judeţean Deva au fost publicate de consilierul local al AUR, Tiberiu Claudiu Bârstan, pe pagina sa de Facebook.

În imagini, o femeie în vârstă povesteşte cum a fost dusă la morga Spitalului Judeţean Deva şi că într-o oră urma să i se facă autopsia.

M-am trezit la Morga, cu un bărbat peste mine. Nu m-au băgat în frigider că au fost pline frigiderele cu Covid şi nu au mai avut loc. Mi-au pus numărul 8. Mai aveam o oră şi mă tăia. M-a trezit Dumnezeu. O zi şi o noapte m-au ţinut acolo, cu morţii peste mine”, spune femeia, în imaginile video.

În urma acestei dezvăluiri, presedintele CJ Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a solicitat o anchetă.

În contextul apariţiei în spaţiul public a unor informaţii referitoare la un presupus incident care s-ar fi produs în cursul anului 2022, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, relatat recent de o fostă pacientă, înregistrată video de reprezentanţii unui partid politic, facem următoarele precizări: Astăzi, 27 decembrie 2023, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, domnul Laurenţiu Nistor, a dispus constituirea unei Comisii de verificare a informaţiilor vehiculate în spaţiul public, în vederea stabilirii adevărului”, se precizează într-un comunicat de presă, de miercuri, al CJ Hunedoara.

Dacă cele relatate se vor confirma, atunci voi solicita ca cei vinovaţi să nu mai profeseze în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. În cazul în care informaţiile lansate în spaţiul public nu se confirmă, solicit ferm conducerii SJU Deva să acţioneze în instanţă persoanele care au publicat acel material video, pentru prejudiciile aduse unităţii sanitare”, a declarat preşedintele Laurenţiu Nistor.

 

Sursa: News.ro


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Mai 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31