Golănii peste golănii, la Spitalul Malaxa. „Nepoțica” directorului, 6.000 de lei pentru un balon gastric

Golănii peste golănii, la Spitalul Malaxa. „Nepoțica” directorului, 6.000 de lei pentru un balon gastric


Spitalul Malaxa a plătit 6.000 de lei ca să slabească nepoata lui Secureanu și 25.000 de lei pe operația matușii lui ”Vrabi” la clinica privată de top Monza, scrie Cătălin Tolontan pe blogul său.

 

„Ziarul a arătat plăţile făcute de Spitalul Malaxa unor medici şi oficiali ai CAS, iar ei spun că „n-am mai văzut aşa ceva în România!”

 

Fostul manager al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a plătit din fondurile unităţii medicale achiziţionarea unul balon intragastric pentru o femeie pe care o numea „nepoţica", dar şi o intervenţie chirurgicală la Clinica privată Monza pentru o mătuşă a iubitei sale, scrie tolo.ro.

 

„Nepoţica", prezentată drept o „precursoare" a actualei iubite a managerului, se numeşte Mirela Toma, are 36 de ani şi a fost operată în 15 septembrie, fiindu-i montat un balon intragastric, pentru a slăbi. Conform medicilor, dat fiind că Mirela Toma nu suferea de diabet sau de obezitate morbidă, intervenţia este una „electivă”, adică pacientul o face fără să fie silit de vreun diagnostic, iar spitalul nu decontează cheltuielile.

 

„Balonul intragastric SPATZ – ajustabil cu implantare 1 an” a costat 5.995 de lei, conform facturii emise de firma Eurodiagonal SRL din Oradea, iar managerul Secureanu „a apărut cu factura la contabilitate şi le-a zis fetelor de acolo să se descurce”, după cum relatează o sursă a Gazetei Sporturilor din interiorul spitalului. De asemenea, referatul de necesitate pentru achiziţionarea balonului a fost semnat de şeful secţiei Chirurgie, fără ca acesta să vadă şi anexa care menţiona explicit dispozitivul care urma să fie cumpărat şi fără să cunoască numele pacientului căruia îi era destinat. Contactată de jurnaliştii GSP, Mirela Toma a justificat faptul că nu a achitat costurile intervenţiei spunând că, fiind salariată, a dus adeverinţa.

 

Folosind aceeaşi metodă, susţin sursele GSP, s-au cumpărat kituri de sleev gastric, de peste 10.000 de lei bucata, tot pentru prieteni ai managerului, fiind menţionat cazul unei doamne al cărei soţ e prieten cu managerul şi deţine o asociaţie de bodyguarzi. Spitalul Malaxa a achitat şi 25.000 de lei Clinicii private Monza, pentru o intervenţie chirugicala la inimă, pacienta operată fiind mătuşa iubitei mangaerului de la Malaxa, Eugenia Chiriac.

 

Spitalul Malaxa a cumpărat şi un pian la cererea managerului Florin Secureanu, pian pe care acesta l-a dus acasă. „Cineva a povestit întâmplarea cu pianul în Primăria Capitalei. A venit un control la pont fix. Au găsit imediat documentul: ce să facă un spital cu un pian?! Plus că pianul era acasă la manager!”, a declarat o sursă din spital pentru Gazeta Sporturilor, care a susţinut că "doamna care conducea inspecţia l-a şi învăţat cum să schimbe actele", iar "achiziţia a fost mascată, documentele au fost refăcute şi pianul a rămas acasă, în sufragerie”.

 

Primarul Gabriela Firea l-a demis marţi pe managerul Secureanu şi a spus că o echipă de procurori DNA face verificări la "Malaxa".

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top