fbpx
 
Tragedie în Podu Roș: doi oameni, soț și soție, au murit Foto: Facebook/Radar Iași Oficial

Tragedie în Podu Roș: doi oameni, soț și soție, au murit


Grav accident de circulație, astăzi, în zona Podu Roș din municipiul Iași: un autoturism Audi a spulberat o Dacia Logan. Potrivit primelor informații, șoferul mașinii Audi care se deplasa dinspre Nicolina spre Podu Roș, a trecut pe culoarea roșie a semaforului cu viteză, lovind astfel autoturismul Dacia Logan în lateral.

În urma accidentului cei doi pasageri din Dacia Logan, soț și soție, au murit. Victimele decedate: B. Eugen, 58 ani, și B Mihaela,  55 ani. Încă doi bărbați de 30 și 73 ani, din alte mașini avariate au suferit leziuni minore cervicale, fiind transportați la Spitalul de Neurochirurgie. Șoferul care a produs accidentul a plecat de la locul incidentului.

 

Cei doi soți decedați lucrau în administrație publică locală. Doina Mihaela B. (55 ani) era angajată la Direcția Tehnică a Primăriei Iași, responsabilă de proiectele ce țin de sistemul de termoficare. Eugen B. (58 ani) era angajat la Consiliul Județean.

 

 

Foto: Facebook/Radar Iași Oficial

 

Echipele de intervenție au intervenit cu 6 mașini. De asemenea, la fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței pentru a acorda îngrijiri medicale.

 

 

Foto: Facebook/Raluca Botezatu

Șoferul vinovat de producerea tragediei din Podu Roș, Claudiu Marian Pașnicu, s-a prezentat cu un avocat la Serviciul Rutier Iași. El a fost testat alcooscopic, rezultatul fiind negativ. Surse din rândul anchetatorilor spun că șoferul vinovat urmează a fi reținut pentru 24 de ore.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30