Incident șocant la UPU: un tânăr a mușcat de gât și de ureche un bărbat, pe motiv că se uita prea insistent la iubita sa

Incident șocant la UPU: un tânăr a mușcat de gât și de ureche un bărbat, pe motiv că se uita prea insistent la iubita sa


Incident șocant la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi:  un tânăr care venise cu prietena la spital a muşcat un bărbat de gât şi de ureche, pe motiv că acesta se uita insistent la iubita sa. Agresorul, cunoscut drept consumator de substanţe interzise, a fost reținut cu greu de agenții de pază.

 

Tânărul a intrat împreună cu prietena sa în UPU, aceasta fiind preluată imediat de medici, iar la scurt timp s-a dus la un alt bărbat, aflat pe un scaun în incinta unităţii medicale, şi l-a muşcat de gât şi de o ureche, reproşându-i că se uită prea insistent la fata cu care venise.

 

Cei doi s-au lovit cu pumnii şi picioarele în camera de aşteptare de la UPU, tinerii fiind calmaţi cu greu de agenţii de pază din cadrul spitalului.

 

Medicii afirmă că agresorul este cunoscut pentru vizitele sale dese la spital, din cauza consumului de substanţe interzise. De această dată, el venise cu prietena la spital, după ce aceasta intrase în sevraj, tot pe fondul consumului de substanţe interzise.

 

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de Poliţie, fiind deschis dosar penal pe numele agresorului, pentru loviri şi alte violenţe. Acesta le-a spus poliţiştilor că totul s-a petrecut pe fondul geloziei şi că a fost deranjat de privirile insistente ale bărbatului la adresa prietenei sale. Totodată, au fost recoltate probe biologice de la cei doi bărbaţi implicaţi în incident.

 

Atât agresorul, cât şi victima acestuia au necesitat îngrijiri medicale, însă nu a fost necesară internarea lor în spital.

 

(Sursa: adevarul.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top