Medic bătut de părinții unui copil. Culmea, agresorii erau nemulțumiți de diagnosticul de boală nu foarte gravă pus de doctor

Medic bătut de părinții unui copil. Culmea, agresorii erau nemulțumiți de diagnosticul de boală nu foarte gravă pus de doctor


Un medic de la Spitalul „Marie Curie” din București a fost agresat, marți, de părinții unui copil. Minorul era internat de 24 de ore în acest spital.

 

Medicul a fost rănit la ochi și a necesitat îngrijiri medicale. Părinții l-au atacat după ce au fost nemulțumiți de veștile date de medic.

 

„Nu era vorba de un copil cu o patologie severă, însă părinții lui s-au arătat profund nemulțumiți de îngrijirile și răspunsurile pe care medicul le-a dat și au devenit extrem de agresiv, în sensul în care după câteva cuvinte injurioase l-au atacat cu perechi de palme care nu se mai opreau și care au cauzat o sângerare a ochiului doctorului respectiv și aducerea dumnealui în stare de șoc”, a spus prof. dr. Mihaela Bălgrădean, şeful secţiei de nefrologie pediatrică de la spitalul Marie Curie.

 

Astfel, părinților nu le-a convenit diagnosticul primit de copilor lor. „Era un diagnostic de boală respiratorie nu foarte gravă, dumnealor fiind convinși că e vorba de un diagnostic mult mai sever”, a precizat dr. Mihaela Bălgrădean.

 

Șefa secţiei de nefrologie pediatrică de la Spitalul Marie Curie a precizat că nu a mai întâmpinat astfel de incidente în spital, în cei 33 de ani de activitate. „Agresiuni verbale au mai existat, însă bătaie de maniera a ce s-a întâmplat ieri n-am mai avut”, a adăugat medicul.

 

Potrivit acesteia, medicul agresat a depus o plângere la poliție, iar unitatea spitalicească urmează să facă același lucri în decursul zilei de azi.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top