REVOLTĂTOR: ieșeancă mutilată de maidanezi. Chirurgii plasticieni au operat-o de urgență

REVOLTĂTOR: ieșeancă mutilată de maidanezi. Chirurgii plasticieni au operat-o de urgență


O femeie de 48 de ani din Iaşi a fost internată sâmbătă noaptea la Spitalul „Sfântul Spiridon” cu mai multe muşcături de câine. Victima a ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) cu răni deschise la mâna dreaptă şi pe sânul stâng.

 

Ieşeanca a fost operată de urgenţă în clinica de chirurgie plastică. Momentan, autorităţile spun că nu au fost sesizate în legătură cu incidentul în urma căruia femeia a fost mutilată şi că nu pot spune dacă a fost vorba despre atacul unor câini maidanezi sau a unor câini domestici, nesupravegheaţi.

 

„Nu am fost sesizaţi cu privire la situaţia pe care o relataţi. În orice caz, fiind vorba despre o victimă umană, regretăm ce s-a întâmplat. Pentru siguranţa cetăţenilor, încercăm să prindem toţi câinii maidanezi din oraş. Echipele de hingheri lucrează zilnic, de la 06.00 la 20.00, şi prind cam 10 câini pe zi”, a precizat pentru „Ziarul de Iași” Cătălin Neculau, director adjunct la Salubris.

 

Potrivit medicilor, victima a ajuns în UPU cu numeroase plăgi muşcate de mâna dreaptă şi de sânul stâng, unele cu lipsă de ţesut şi substanţă. Rănile pacientei au fost atât de grave, încât chirurgul plastician de gardă a decis să nu-i administreze doar tratament local, ci să o opereze de urgenţă.

 

Până duminică seara, familia victimei nu a depus reclamaţii în legătură cu evenimentul neplăcut.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top