Tânăr practicant de parkour, internat în stare gravă la spital

Tânăr practicant de parkour, internat în stare gravă la spital


Un adolescent în vârstă de 17 ani, practicant de sporturi extreme, a fost adus în stare gravă, aseară, la spital după ce a căzut de la înălțime în zona Fabricii de Țigarete din Iași. Colegii tânărului spun că acesta practica parkour și exersa o schemă nouă.

 

O ambulanță cu medic a ajuns la locul incidentului, în jurul orei 20.40:

„La fața locului a fost găsit băiatul cu politraumatisme, un traumatism cranio-cerebral grav, a fost intubat și transportat la Spitalul de Copii”, a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului județean de Ambulanță Iași.

 

Adolescentul a fost dus în stare deosebit de gravă la Spitalul de Neurochirurgie şi acum este în comă. Băiatul s-a rănit grav la cap şi la coloană, iar medicii se pregătesc să-l opereze pe creier.

 

Prietenii tânărului spun că el se antrena de câteva luni la parkour. Îi plăcea să se urce pe clădiri înalte şi să facă salturi riscante. În tot acest timp alţi tineri îl fotografiau. Din păcate, ultima oară nu şi-a calculat riscurile şi a căzut.

 

Adolescentul s-a urcat pe acoperişul unei clădiri la o înălţime de 10 metri. De aici a încercat să sară pe o platformă de berton care este plină de nisip şi cărămizi. Din această cauză, cel mai probabil, băiatul a alunecat şi s-a prăbuşit 5 metri.

 

Tatăl băiatului a aflat de accident şi se întoarce din Italia să-i fie băiatului aproape la spital.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top