Copilul rănit de un cablu în Galata a pierdut opt dinți: va purta proteză toată viața (VIDEO)

Copilul rănit de un cablu în Galata a pierdut opt dinți: va purta proteză toată viața (VIDEO)


Copilul lovit luni, în Galata, de un cablu smuls de trapa unui autobuz a rămas fără opt dinţi, plus răni profunde pe faţă. Minorul în vârstă de 12 ani a fost internat şi operat în secţia clinică de chirurgie buco-maxilo-facială de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

 

Mandibula fracturată a copilului a fost fixată cu ajutorul unei proteze. Pe termen scurt, specialiştii arată că victima trebuie să opteze pentru o protezarea provizorie a dinţilor lipsă. Pe termen lung, copilul are nevoie de o protezare definitivă a celor opt dinţi din faţă pe care i-a pierdut după accidentul din Galata, informează „Ziarul de Iași”.

 

 

Durata tratamentului pentru vindecarea leziunilor copilului este de aproximativ o lună. Pacientul a fost internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” după ce, iniţial, a fost transportat de un echipaj SAJ la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”.

 

Minorul a fost rănit în cursul amiezii de luni de un cablu şi o şufă metalică agăţate şi rupte de trapa unui autobuz CTP. Cablul, care aparţine operatorului UPC, era coborât mai jos decât minimul cerut de reglmenetările Primăriei, cel mai probabil după furtuna de vineri. Operatorul în cauză nu a oferit nici ieri publicului ieşean vreo explicaţie. 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top