Fost jucător de la Gaz Metan Mediaș, infarct pe teren înainte unui meci amical

Fost jucător de la Gaz Metan Mediaș, infarct pe teren înainte unui meci amical


Fostul jucător al echipei Gaz Metan Mediaş Ioan Aloman, care se ocupa de organizarea competiţiilor sportive la clubul din judeţul Sibiu, a făcut infarct, duminică seară, după prezentarea lotului medieşenilor pentru următorul sezon, în timpul încălzirii pentru un meci amical pe care echipa Old Boys a Gaz Metan urma să-l joace cu juniorii clubului. Echipele medicale au intervenit imediat, fostul jucător a fost transportat cu elicopterul la Târgu Mureş, dar medicii nu au reuşit să-l mai salveze.

 

Duminică seara a avut loc la Mediaş, judeţul Sibiu, prezentarea lotului oficial al echipei Gaz Metan Mediaş pentru următorul sezon.

 

Organizatorul de competiţii Ioan Aloman, care făcea parte din echipa de Old Boys a clubului, a făcut un infarct şi s-a prăbuşit pe pista stadionului. Echipa de Old Boys urma să dispute o partidă cu una dintre echipele de juniori ale clubului Gaz Metan, iar la finalul încălzirii, înaintea startului partidei, lui Ioan Aloman i s-a făcut rău şi a căzut pe pistă.

 

Echipajul medical prezent la stadion a început manevrele de resuscitare, iar la scurt timp au ajuns alte două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Mediaş.

 

După 20 de minute de resuscitare, Ioan Aloman a fost transportat în stare critică la spitalul din Mediaş, iar apoi a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Târgu Mureş.

 

Ioan Aloman a încetat din viaţă la spitalul din Târgu Mureş.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top