Scandalul crizei vaccinurilor. S-au găsit vinovații: cine va fi demis

Scandalul crizei vaccinurilor. S-au găsit vinovații: cine va fi demis


Aproape 200.000 de copii sunt nevaccinaţi în România, iar Ministerul Sănătăţii a găsit vinovaţii. E vorba de responsabili din minister şi de angajaţi ai Direcţiilor de Sănătate Publică. Informaţiile apar în raportul prezentat azi la Guvern de ministrul Sănătăţii, la solicitarea premierului.

 

Ministrul Sănătății a propus schimbarea din funcție a directorilor executivi și a celor care ocupă funcția de directori executivi adjuncți sănătate publică ai direcțiilor de sănătate publică din județele Caraș Severin, Hunedoara, Neamț, Prahova și Ilfov, unde rata de vaccinare este de numai 50%. În cazul celorlalți directori de direcții de sănătate publică din țară, s-a decis transmiterea unui avertisment scris, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătății.

 

De asemenea, decizia prim-ministrului Tudose a fost ca raportul să fie public.

 

Premierul Tudose a anunțat, miercuri, întrevederea sa cu ministrul Sănătății pe tema vaccinurilor. Întrebat dacă este finalizat raportul în privința vaccinurilor pe care i l-a solicitat lui Bodog, Tudose a răspuns: „M-a sunat că este gata și mă voi întâlni cu domnia sa când ajung la Guvern”.

 

Totodată, șeful Executivului a reluat faptul că nu îl va demite pe Bodog.

 

Marți, șeful Guvernului i-a cerut ministrului Bodog ca până cel târziu la ședința săptămânală de Guvern să fie gata raportul privind vaccinurile.

 

(Sursa: digi24.ro)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top