fbpx
 
S-a întâmplat în Liga a 4-a: Arbitru bătut cu bestialitate de jucători. Polițistul stătea și se uita

S-a întâmplat în Liga a 4-a: Arbitru bătut cu bestialitate de jucători. Polițistul stătea și se uita


Un arbitru a fost bătut cu bestialitate în Liga a 4-a Ilfov. Victima se numește Laurențiu Ciuchiță și a ajuns la spital după ce a fost făcut sac de box în timpul unui meci disputat duminică, la Pasărea, între echipele ACSO Pantelimon și AS Viitorul Petrachioaia.

 

Laurențiu Ciuchiță, arbitru în lotul Ligii a 3-a, a povestit pentru Libertatea: „Tensiunea a început de la faptul că eu împreună cu colegii mei asistenți și cu observatorul meciului am decis că terenul este impracticabil din cauza ploii abundente. Cei de la Petrachioaia au vrut neapărat să joace, susținând că au făcut drum.

 

Gazdele le-au dat mături și bureți, dar n-au reușit într-o oră să facă terenul cât de cât practicabil. N-am vrut să dau drumul la meci. Conducătorii de la Petrachioaia au sunat la AJF Ilfov, și ne-am trezit cu telefon, nu vreau să spun de la cine, să dăm drumul la joc. Ne-am conformat".

 

Arbitrul a continuat și a explicat cu a ajuns să fie bătut: „Un jucător de la Petrachioaia l-a înjurat ca la ușa cortului pe un adversar și i-am dat cartonaș galben. Câteva minute mai târziu, când scorul era 2-1 pentru Pantelimon, același jucător a făcut un fault imprudent, i-am dat al doilea galben și l-am eliminat.

 

În acel moment m-a amenințat: „Nu scoate cartonașul că te omor”. Jucătorul respectiv, pe care îl cheamă Alexandru Tâcmeanu, mi-a dat un pumn în tâmplă, am căzut, iar acolo, jos, mi-a mai dat încă vreo trei pumni. Mi-a rupt și cartonașul galben. Era minutul 35. Polițistul care era la teren pentru asigurarea ordinii publice nu a intervenit. Nici măcar nu l-a luat pe agresor să-l ducă la secție. I-a luat doar o declarație, în care jucătorul a spus că eu i-am băgat mâna în gât. Incredibil așa ceva. Jocul a fost întrerupt. Am ajuns la vestiar dus pe brațe de jucători, eram semiinconștient. Am fost dus cu ambulanța la Spitalul Pantelimon, unde am făcut ecografii la cap și cervical. Mi-am scos certificat medico-legal. Îl dau în judecată pe jucătorul-agresor, iar banii respectivi îi voi dona unei case de copii".

 

Laurențiu Ciuchiță, 28 de ani, este profesor de educație fizică și sport la Școala Sf. Silvestru din București, mai arată sursa citată.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: