Un tânăr polițist a murit la Spitalul din Buzău pentru că timp de trei zile nu s-a găsit o ambulanță care să-l ducă la București Foto: ramnicpress.ro

Un tânăr polițist a murit la Spitalul din Buzău pentru că timp de trei zile nu s-a găsit o ambulanță care să-l ducă la București


Anchetă la Spitalul Judeţean Buzău, după ce un poliţist de 35 de ani a murit, luni seară, din cauza unor probleme respiratorii. Starea lui s-a agravat în câteva ore, însă nu s-a găsit o ambulanță care să-l ducă la un spital din Capitală.

 

Cătălin Motoaşcă, polițist la secția Racoviţeni, s-a dus joi, 19 octombrie, la camera de gardă a Spitalului Judeţean Buzău, acuzând probleme respiratorii, relatează ramnicpress.ro.

 

Medicii au decis să-l interneze, după ce au descoperit o serie de probleme la plămâni. Starea tânărului poliţist s-a agravat după câteva ore și pentru că la Buzău nu existau medici specialişti, s-a cerut transferul cu o ambulanţă la Bucureşti.

 

Însă, în zilele următoare, nicio ambulanţă nu a fost disponibilă pentru transportul pacientului.

 

Luni dimineaţă, starea poliţistului s-a agravat foarte mult, iar medici de la alte secții au intervenit pentru manevrele de resuscitare. După câteva ore, tânărul a murit, înainte să se găsească o ambulanță care să-l ducă la București.

 

Poliţistul era căsătorit, avea o fetiţă şi aştepta un alt copil. Inspectoratul de Poliţie Buzău a deschis o anchetă care să stabilească cauzele exacte ale decesului colegului lor şi cum a fost posibil ca spitalul judeţean Buzău să nu intervină într-un astfel de caz grav.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top