O pensionară care a pregătit o substanță otrăvitoare a testat pe vecini dacă are efect

O pensionară care a pregătit o substanță otrăvitoare a testat pe vecini dacă are efect

O pensionară din Statele Unite a pregătit o substanță otrăvitoare, pe care susține că voia să o folosească. Pentru a-i testa efectele, ea a decis mai întâi să o încerce pe vecinii săi. Femeia în vârstă de 70 de ani le-a pus otravă în mâncarea celorlalți bătrâni care locuiau la același azil cu ea, relatează Sky News.

 

Betty Miller, în vârstă de 70 de ani, a pregătit ricină, o toxină vegetală extrasă din semințele de ricin, pe care susține că voia să o foloseasă pentru a-și face singură rău. Mai întâi, însă, ea a vrut să se asigure că toxina are efect, așa că a pus-o în mâncarea bătrânilor care se aflau la același azil cu ea.
O doză de 1,78 miligrame de ricină poate fi fatală, iar intoxicația cu ricină are simptome precum vărsături, diaree sau halucinații.

Atunci când o persoană s-a simțit rău, Betty le-a spus îngrijitorilor că ea este de vină, căci a pus ricinăîn mâncarea oamenilor. A fost chemată poliția, iar în urma cercetărilor s-a descoperit că bătrâna avea în locuința ei o doză de ricină.  Femeia de 70 de ani a fost arestată și a apărut și în fața unei instanțe, unde a ieșit la iveală că aceasta ar suferi de boli psihice.

 


Citeste si...
Nota
(5 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top