fbpx
 
Foto: Facebook/Radar Iași Oficial Foto: Facebook/Radar Iași Oficial

Încă o victimă pe „Șoseaua morții”: fetiță de 12 ani, accidentată grav la Lețcani


O elevă de 12 ani din comuna Leţcani a ajuns la spital cu răni extrem de grave după ce a traversat neregulamentar şi a fost lovită în plin de o maşină ce venea spre Iaşi. Fetiţa are ambele picioare rupte şi a fost salvată de medici şi martori de la moarte sigură după ce intrase în stop cardio-respirator.

Accidentul a avut loc în această dimineață, la ora 7.00, pe raza localităţii Leţcani, traversată de E583. Potrivit informaţiilor furnizate de Poliția ieșeană, fetiţa ar fi traversat neregulamentar, printr-un loc situat la aproximativ 40 de metri de o trecere de pietoni, într-o zonă cu vizibilitate redusă.

O maşină marca Peugeot condusă de un bărbat de 42 de ani, care venea înspre Iaşi, a surprins-o şi lovit-o brutal pe copilă. După impact, fetiţa a intrat în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare au fost începute de martori şi continuate de cadrele medicale. După aproximativ 20 de minute, victima şi-a revenit şi a putut fi transportată la spital.

Victima a fost diagnosticată cu tramatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism toraco-abdominal, contuzie de bazin, dar şi fractură a femurului de la ambele picioare. Ea a fost dusă la Spitalul de Copii „Sfânta Maria”, unde va rămâne internată, cel mai probabil, în următoarele săptămâni, informează „Adevărul”.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30