fbpx
 
Lanțul internațional TUCANO COFFEE a deschis în IULIUS MALL IAȘI prima cafenea din REGIUNEA DE NORD - EST

Lanțul internațional TUCANO COFFEE a deschis în IULIUS MALL IAȘI prima cafenea din REGIUNEA DE NORD - EST


Recent, în Iulius Mall Iași s-a deschis prima cafenea din regiune a brandului internațional Tucano Coffee. Băuturi aromate și combinații savuroase pe bază de cafea, dar și deserturi delicioase, sunt disponibile pentru toți iubitorii licorii negre.

La parterul Iulius Mall Iași, în proximitatea intrării principale, s-a inaugurat, de curând, prima locație din regiune a lanțului internațional Tucano Coffee. Cu o suprafață de aproximativ 260 mp, în care este inclusă și o terasă fucțională în sezonul cald, cafeneaua propune o atmosferă prietenoasă și relaxantă, unde pot fi savurate specialități aromate pe bază de cafea și nu numai.

Tucano Coffee este o reţea internaţională de cafenele, care numără 19 coffee shop-uri, în șapte ţări. Prima locaţie a fost deschisă în 2011, în Republica Moldova. În 2014, a fost inaugurat la Bucureşti primul cofee shop din România şi, în acelaşi an, unul în Emiratele Arabe Unite. În prezent, Tucano Coffee deţine zece unităţi în ţara noastră.

Tucano Coffee promovează cultura cafelei Specialty Arabica, de cea mai înaltă calitate. Cafeaua este preparată de către cei mai buni barista, din boabe prăjite în fabrici proprii, pentru a-şi păstra aromele și prospeţimea. De asemenea, brandul dezvoltă metodele alternative de preparare a cafelei. Pe lângă aceasta, specialităţile de bază ale Tucano Coffee sunt cheesecake-urile, realizate în laboratorul propriu, din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari. În meniu se regăsesc peste 30 de reţete unice, marcă proprie, alături de o varietate de tarte sărate, wrap-uri, bagels şi alte delicii.

Brandul are la bază filosofia Love.Peace.Coffee. Locaţia din Iulius Mall Iași păstrează tematica ce îmbină armonios cultura indienilor originari din America Latină şi cultura cafelei de specialitate din California, mix care se reflectă nu doar în specificul meniului, ci şi în designul interior aparte. Fiecare coffee shop este denumit și decorat într-un stil specific unei ţări producătoare de cafea, care are şi o cultură interesantă. Astfel, locația din Iulius Mall Iași poartă denumirea „Indonezia”. Culorile, lumina caldă, lemnul, accesoriile handmade, fotografiile cu feţe expresive de pe pereţi, cărţile – toate acestea sunt menite să inspire pacea.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30