A murit imediat după naștere. Mama avea gripă!

A murit imediat după naștere. Mama avea gripă!

Un bebeluș care a fost născut la Maternitatea din Buzău, de o adolescentă de 15 ani, a murit luni, iar tânăra a fost transferată imediat după naștere la Spitalul Marie Curie din București, relatează Mediafax. Reprezentantul DSP Buzău, Carmen Scântei, a declarat că bebelușul s-a născut duminică, iar luni dimineața a murit. Medicii spun că șansele de supraviețuire ale bebelușului erau mici de la naștere, acesta primind nota 2.

"Bebelușul a murit azi dimineață ( luni - n.r.) la Maternitatea din Buzău. A avut probleme medicale foarte mari, șansele de supraviețuire fiind mici de la început. A avut o notă între doi și trei, la naștere. Medicii neonatologi s-au luptat pentru viața lui", a declarat Carmen Scântei.

Potrivit acesteia, nu se știe deocamdată cauza decesului, aceasta urmând a fi stabilită în urma necropsiei.

Carmen Scântei a mai precizat că imediat după naștere, starea mamei, o adolescentă în vârsta de 15 ani, s-a agravat, probele recoltate confirmând diagnosticul de gripă în cazul ei: "Vorbim despre o sarcină nedeclarată și neurmărită. Mama s-a internat pentru prima oară în data de 4 decembrie, însă a avut mai multe internări întrucât pleca. A început, la un moment dat să facă febră. A fost trimisă de la Spitalul din Râmnicu Sărat la Buzău, la maternitate, a fost văzută și de un medic de la Secția de Infecțioase. După naștere, starea ei s-a agravat și a fost trimisă la București."


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top