fbpx
 
Va fi război! Merțanul de 100.000 de euro al lui Avram a fost incendiat. Principalii suspecți: Cordunenii

Va fi război! Merțanul de 100.000 de euro al lui Avram a fost incendiat. Principalii suspecți: Cordunenii


Mașina, un S Klasse care costa peste 100.000 de euro, a fost aprinsă cu un dispozitiv improvizat. În acte aparținea Andreei Ungureanu, în realitate era utilizată de Ștefan Cristinel Avram. Pompierii au stabilit cauza și au trimis dosarul la IPJ. Surse din Poliție explică faptul că există o răfuială între Avram și clanul Cordunenilor. Aceștia ar fi bănuiți că i-au incendiat mașina.

În noaptea de 10 ianuarie, un Mercedes clasa S a fost incendiat premeditat, pe Șoseaua Iași-Voinești. Pompierii au fost solicitați la intervenție, iar după ce au stins focul au cercetat care cauza incendiului.

Conform unor surse din cadru ISU Iași, mașina de lux a fost aprinsă din exterior, intenționat, cu ajutorul unor improvizații. Mașina aparține unei tinere din Iași, dar era de fapt utilizată de către Stefan Cristinel Avram, unul dintre cei mai periculoși scandalagii din oraș, numit spaima cluburilor. Este investigată posibilitatea ca membrii clanului Corduneanu, în conflict cu el, să-i fi dat foc la mașină. Avram este acum dezvoltator imobiliar, având un bloc ridicat la Moara de Vânt și încă două proiecte în derulare.

Incendiu în noaptea de 10 ianuarie

Pe 10 ianuarie, la ISU Iași a fost anunțat un incendiu la un autoturism de lux pe Șoseaua Iași-Voinești. După ce au stins mașina, pompierii și-au dat seama de la ce a luat foc. „După constatarea cauzei incendiului, care este clară, este vorba despre intenție aici, dosarul a fost trimis la Poliția Județului, instituție care are competența de a continua un astfel de caz, pentru a afla cine este autorul”, ne-au explicat surse din cadrul ISU.

Polițiștii de la IPJ confirmă că mașina era folosită de interlopul Ștefan Cristinel Avram. Cunoscut bătăuș de club, Avram ar fi în conflict cu membrii clanului interlop Corduneanu, care ar fi comandat sau chiar executat incendierea. „Nu putem ști sigur acum, este una dintre variantele pe care se merge”, ne-a explicat un polițist implicat în anchetă.

Recent, Ștefan Cristinel Avram, care este în relații de prietenie cu interlopul Dragoș Dumitroaie (cunoscut drept Doru Plugaru), a avut un conflict cu Cordunenii.

Bătăuș periculos

Ștefan Cristinel Avram (foto) este un cunoscut bătăuș de club din Iași, fost cursant al clubului de arte marțiale deținut de Constantin Adăscăliței. A fost implicat, de-a lungul anilor, în numeroase scandaluri și a avut legături cu membri ai mafiei din Republica Moldova.

Pe vremuri, era denumit spaima cluburilor din Iași. A provocat scandaluri în mai multe discoteci. Pe 17 iulie 2010, a comandat agresarea lui Cristian George Bărbulescu, fostul proprietar al Clubului Skin, decedat între timp. Între cei doi era un conflict mai vechi, pentru că Bărbulescu le-a ordonat agenților de pază să nu-l primească niciodată pe Avram, pentru că este violent și face scandal.

Oamenii chemați de Avram la Time Out l-au confundat pe Bărbulescu cu o altă persoană, pe care au bătut-o. După câteva minute, a apărut și Avram, care i-a strigat lui Bărbulescu că a fost doar un avertisment.

Pe 14 martie 2011, Avram s-a aflat în centrul unui nou scandal, tot la Time Out. După un conflict cu agenții de pază de la Moldova Mall, a bătut un client al localului. Bodyguarzii au intervenit, dar au fost și ei bătuți. A primit doar o pedeapsă de un an  de închisoare cu suspendare.

A intrat în afaceri cu imobiliare

După modelul prietenului său, Doru Plugaru, Avram a intrat în afaceri cu imobiliare. A cumpărat, un proiect gata autorizat de la investitorul Ștefan Popescu, în aceeași zonă în care are și Doru Plugaru blocuri, aproape de Little Texas. Mai are și alte proiecte în derulare.

Un caz recent

Pe 27 aprilie 2017, în intervalul orar 10.00-14.00, Monica Holicov a parcat autoturismul marca VW Passat pe str. Mihai Eminescu, acolo unde locuiește. Pe 28 aprilie, dimineață, în jurul orei 07.00, doctorița, cadru universitar la UMF Iași, a fost sunată de către polițiști după ce autoturismul i-a fost incendiat.

Anchetatorii au stabilit ulterior că pe 28 aprilie 2017, dimineață, în jurul orei 04:00, Matalka Osama şi Matalka  Sami au venit la apartamentul în care locuiau cu chirie, pe Independenței, cu mașina lui Matalka Osama, un  BMW 520. Au urcat în bloc, după jumătate de oră au coborât. Aveau fețele acoperite și erau înarmați cu câte o bâtă. Au spart geamurile Passat-ului doctoriței. Au urcat din nou, apoi Matalka Osama a mai coborât o dată, tot cu fața acoperită, și a dat foc mașinii.

Dumitru Păduraru, conferențiar la UMF, s-a trezit și el cu mașina incendiată.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30