Falsul medic de la Spitalul Județean Ilfov nu a dat Capacitatea și a intrat la liceu cu media 1,68!

Falsul medic de la Spitalul Județean Ilfov nu a dat Capacitatea și a intrat la liceu cu media 1,68!

La Spitalul Județean Ilfov, timp de 10 ani, femeile au fost consultate, cusute și bandajate după operațiile de cezariană de Raluca Bîrsan, doctor care a făcut școala doar 9 clase și și-a inventat apoi diplomele medicale! 
Verificările făcute ieri de surse din Ministerul Educației, la cererea Libertatea, expun date incredibile despre parcursul școlar al Ralucăi-Daniela Bîrsan, femeia de 30 de ani care a lucrat în ultimul deceniu ca rezidentă în Secția de Ginecologie la Spitalul Județean de Urgență Ilfov. Nu doar că Raluca Bîrsan și-a falsificat actul de rezidențiat și diploma de licență UMF, după cum a confirmat ieri ministrul Sorina Pintea. Nu doar că n-a dat bacalaureatul. Ea nu a susținut nici examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a, în 2003, când a terminat gimnaziul! 

Media ei pe clasele V-VIII era de 6,72. În acea perioadă, pentru admiterea la liceu ponderea examenului de capacitate era de 75%, față de 25% media gimnaziului. Astfel, Raluca Bîrsan a obținut o medie generală de doar 1,68 la admiterea în liceu și a fost repartizată la un grup școlar industrial, Unirea, din Capitală: Școala de Arte și Meserii. A fost repartizată într-o clasă cu profil electromecanic. Profil la care doar 4 elevi dintre cei veniți în acel an, 2003, luaseră examenul de capacitate. Grupul Școlar Industrial Unirea era cunoscut drept una dintre cele mai slabe unități de învățământ din Capitală, când venea vorba de rata promovării la bacalaureat. De exemplu, în 2008, doar doi elevi de la liceul din centrul Capitalei au luat Bac-ul. „De acolo s-a retras în clasa a IX-a, când dispare din statistica Ministerului Educației”, a comunicat o sursă oficială pentru Libertatea. 


Mai multe pe acest subiect citiți în Libertatea.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top