fbpx
 
Joliform – noua colecție Jolidon, acum în Iulius Mall

Joliform – noua colecție Jolidon, acum în Iulius Mall


Designerii Jolidon au gândit colecția de modă Joliform, creată pentru femeia care nu se încadrează în dimensiunile standard ale modei, dar care are încredere în ea, știe că este frumoasă și atrăgătoare, știe ce își dorește și nu refuză să poarte o piesă de lenjerie inedită, toate acestea făcându-le doar pentru confortul și starea ei de bine.

Este prima colecție de lenjerie pe care am lansat-o pentru siluetele cu forme și mărimi mari. Astfel, au fost reinterpretate modele și piese din liniile de Jolidon Fashion și Clandestine, destinate acum unui bust generos și unor trupuri mai voluptoase.

Cele două linii propuse în această colecție sunt Felicity și Penelope, cu două concepte și stiluri diferite, unde detaliile tehnice își spun cuvântul, mai ales la realizarea sutienelor pe mărimi mai mari. Tehnologia din spatele acestor piese de lenjerie arată dedicarea noastră pentru femeile cu forme, care își doresc să cumpere lenjerie intimă, care să le încânte inima, dar și să le aducă suportul și confortul de care au nevoie.

Designul sutienelor propuse pentru Colecția Joliform a fost atent ales pentru a răspunde nevoilor unui bust mai voluptos, oferind un fitting excelent și un suport ferm. În ceea ce privește mărimile, vei putea găsi sutiene cu cupe de la D până la G, pe care le poți asorta cu un chilot clasic, tanga sau brazilian, în funcție de preferințe.

Colecția Joliform a fost creată în principal pentru a le oferi un mesaj femeilor corpolente și cu forme voluptoase, de acceptare și îmbrățișare cu încredere a formelor naturale ale trupurilor lor. Astfel, ele își pot achiziționa piese de lenjerie minunate, cu un design romantic sau seducător, cu certitudinea unui confort excepțional.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: