Revoltător! Pacient lovit peste cap cu un baton de parizer de echipajul unei ambulanțe SMURD (VIDEO)

Revoltător! Pacient lovit peste cap cu un baton de parizer de echipajul unei ambulanțe SMURD (VIDEO)


Scene revoltătoare: un pacient inconștient este umilit de echipajul de pe o ambulanță SMURD. Pacientul este lovit în cap cu un pachet de mâncare și jignit. Ministrul de Interne Carmen Dan a solicitat anchetă de urgenţă.

Un pacient intubat aflat într-o ambulanță este batjocorit de un paramedic SMURD, care îl lovește cu un parizer în cap, adresându-i-se cu apelativul „bețivanule”.

Înregistrarea a fost publicată sâmbătă, pe Facebook, de un bărbat din Orşova, judeţul Mehedinţi, împreună cu mesajul: "Așa se poartă băieții de la SMURD cu pacienții! Ce ziceți domnule Arafat, o fii bine așa?".

Ministrul Carmen Dan a reacționat virulent.

„Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor.

Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință!

Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente!

Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numite SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!", scrie Carmen Dan, pe Facebook.

 

Sursa: România TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top