fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Cumătrie cu „strigături”... de luptă! Bătaie generală la o petrecere organizată într-un sat din Iași: cinci persoane au ajuns la spital

Cumătrie cu „strigături”... de luptă! Bătaie generală la o petrecere organizată într-un sat din Iași: cinci persoane au ajuns la spital


Cinci persoane au fost duse la spital, după o bătaie în grup care a avut loc la o cumătrie.

Medicii ieșeni au precizat faptul că, în noaptea de duminică spre luni, două tabere care se aflau la cumătria respectivă, ce se desfășura în satul Crucea, din comuna Lungani, s-au luat la pumni și picioare, pe fondul consumului de alcool.

„În urma conflictului au rezultat cinci victime, cu vârste cuprinse între 16 și 46 de ani. Acestea au fost aduse cu echipajul de prim-ajutor și echipaje de Ambulanță la spital, cu diverse leziuni”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, coordonatoarea UPU-SMURD Iași.

Conform acesteia, din conflictul de la Crucea, la UPU Sfântul Spiridon au ajuns două victime: G.R., un bărbat de 46 de ani, din Lungani, cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial, acesta fiind dirijat către Spitalul de Neurochirurgie, dar și A.F., un bărbat de 24 de ani, tot din Lungani, cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței, o plagă contuză la buza superioară, o contuzie la umărul stâng, o contuzie toraco-abdominală și o contuzie la coloana cervicală.

Medicii ieșeni au spus că acesta a refuzat continuarea investigațiilor și a plecat la domiciliu.

 

Sursa: realitateadeiasi.net


Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top