fbpx
Femeie cu o lamă de cuțit înfiptă în gât, adusă cu elicopterul SMURD la Iași

Femeie cu o lamă de cuțit înfiptă în gât, adusă cu elicopterul SMURD la Iași


Un incident grav a fost reclamat miercuri, 26 iunie, în localitatea Frătăuţii Noi, judeţul Suceava. Două femei din localitate, cumnate, cu vârste între 30 şi 40 de ani, s-au luat la ceartă, în jurul orei 13.00. Una dintre ele a atacat-o cu cuţitul pe cealaltă şi a înjunghiat-o de mai multe ori, până când lama cuţitului s-a rupt şi a rămas înfiptă în zona gâtului victimei.

O femeie în vârstă de 40 de ani şi-a înjunghiat cumnata, cu cinci ani mai tânără. Incidentul sângeros s-a produs miercuri după-amiază, în localitatea Frătăuţii Noi din judeţul Suceava. Atacatoarea şi-a înjunghiat victima de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie. După loviturile aplicate, lama cuţitului a rămas înfiptă în gâtul victimei. Femeia este în stare foarte gravă şi a fost preluată de medicii de la SMURD pentru a fi transportată cu un elicopter la Iaşi, informează „Adevărul”.

Medicul de pe ambulanţă a decis că transportul rutier până la Spitalul Judeţean Suceava ar fi fost periculos, motiv pentru care a solicitat intervenţia elicopterului SMURD. Victima a fost preluată din comuna Frătăuţi. 

Agresoarea este acuzată de tenativă de omor şi a fost ridicată de poliţişti pentru audieri. Oamenii legii trebuie să stabilească circumstanţele în care a fost comisă fapta.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top