Tineri intoxicați cu etnobotanice într-un centru pentru adolescenți care au probleme cu legea

Tineri intoxicați cu etnobotanice într-un centru pentru adolescenți care au probleme cu legea

Un incident grav a avut loc la un centru de plasament din Ghimbav, Braşov. Patru adolescenţi cu vârste între 15 şi 18 ani au ajuns la spital după ce au fumat o ţigară periculoasă. Tratamentul dat de medici a înlăturat imediat efectele: ameţeala, greaţa şi starea de rău, informează Digi24.

Incidentul a avut loc la un centru unde sunt ţinuţi copii care au încălcat legea, dar nu răspund penal, şi adolescenţi consideraţi periculoşi.

Inițial, echipajele medicale au fost solicitate pentru pentru 11 copii de la Centrul Sfântul Stelian din Ghimbav. Doar patru dintre ei au fost asistați medical și transportați apoi la Spitalul de Pediatrie.

După ce i-au tratat pe adolescenţi, medicii au anunţat şi poliţiştii despre acest caz.

Dr. Nicolae Olteanu, Ambulanța Brașov: „Patru adolescenți se pare că au fumat o aceiași țigară fabricată chiar de ei după care toți au avut simptome cum ar fi amețeală, grețuri, senzație de instabilitate. Unul era ceva mai incoerent și nici nu putea să se țină pe picioare.”

Angajaţii de la Protecţiei Copilului au aflat că ţigareta conţinea aşa-numitele substanţe etnobotanice şi le-a fost aruncată băieţilor peste gardul centrului, de cineva care a trecut pe stradă.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top