Tânăr din Iași, găsit în pădure tăiat la mâini și la picioare chiar de ziua lui

Tânăr din Iași, găsit în pădure tăiat la mâini și la picioare chiar de ziua lui


Un tânăr în vârstă de 25 de ani, care locuiește în județul Iași, a fost găsit de un echipaj de Ambulanță în pădurea Poieni, din localitatea Schitu Duca.

Doctorii ieșeni spun că tânărul era în șoc hipovolemic, fiind tăiat la mâini și la picioare cu un obiect ascuțit.

„Pacientul a declarat că ar fi mers în zona respectivă cu doi bărbați necunoscuți, care l-ar fi provocat să bea alcool, fiind ziua lui de naștere, după care nu-și mai amintește nimic. Acesta a ajuns la spital hipotensiv, tahicardic, cu o hipotermie ușoară, cu semne de șoc, cu plăgi multiple pe pumn și glezne, fără interesare vasculară, dar cu secționare de tendoane și cu larve de muște în plăgi”, a declarat medicul Ovidiu Popa, din cadrul SMURD Iași.

Conform acestuia, au fost suturate plăgile, pacientul fiind trimis la Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul de Neurochirurgie, pentru consulturi de specialitate, cu un sindrom inflamator important, traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și amnezie retrogradă.

„Ulterior, acesta a fost trimis la Institutul de Psihiatrie, unde s-a dovedit că a mai avut tentative de suicid și suferă de un sindrom depresiv”, a încheiat medicul Ovidiu Popa.

 

Sursa: realitateadeiasi.net


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top