A mai murit o victimă a masacrului de la Săpoca

A mai murit o victimă a masacrului de la Săpoca


Bilanțul masacrului de la Săpoca a crescut, una dintre victimele internate la Spitalul Floreasca decedând în noaptea de duminică spre luni.

Numărul victimelor atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca a ajuns astfel la cinci morți și 8 răniți.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat, luni, că cea de-a cincea victimă este o pacientă de 88 de ani, internată la Floreasca, care avea o serie de morbidități.

„Femeia de 88 de ani a făcut stop cardio-respirator în cursul nopții și a decedat”, a declarat Pintea.

Potrivit primelor investigații, pacienta mai avea unele boli: fibrilație atrială, accident vascular sechelar cu hemipareza dreapta, escare gradul IV.

Celălat pacient de la Floreasca e staționar, în continuare intubat.

Atacatorul, internat pentru expertiza psihiatrică

Magistraţii de la Tribunalul Buzău au decis, duminică seară, internarea nevoluntară a bărbatului de 38 de ani care a atacat mai mulți pacienți la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca.

Atacatorul a fost adus, sub escortă, în sala de judecată de la Tribunalul Buzău.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că bărbatul ar fi invocat un conflict cu un coleg de salon. Mai exact, agresorul ar fi povestit că s-au iscat tensiuni în momentul în care s-a întâlnit cu colegul respectiv pe scări şi au avut un schimb de replici, iar comportamentul pacientului respectiv l-a iritat.

Bărbatul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul atacului.

Bărbatul de 38 de ani, cu sevraj etilic, a atacat cu stativul de la perfuzii pacienţii din două saloane, făcând 13 victime. Patru oameni au murit la Săpoca, cei nouă răniți fiind transportați la spitale din București.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top