Botoșăneanul internat cu leptospiroză la Spitalul de Boli Infecțioase Iași a murit

Botoșăneanul internat cu leptospiroză la Spitalul de Boli Infecțioase Iași a murit


Bărbatul de 58 de ani, suspect de leptospiroză, aflat în secţia de ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi a murit miercuri, din cauza unei insuficienţe hepato-renale.

Bărbatul suspect de leptospiroză a murit în urma unei insuficienţe hepato-renale, a declarat, pentru Mediafax, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Mihnea Hurmuzache.

Potrivit acestuia, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea exactă a diagnosticului.

Bărbatul, de meserie instalator, a fost internat în cursul zilei de luni, suspect de leptospiroză. Directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Mihnea Hurmuzache, declara că acesta a ajuns la spital într-o stare destul de gravă şi după toate simptomele are leptospiroză.

Instalatorul era din Botoşani, avea 58 de ani şi fusese transferat la Iaşi după ce medicii din Botoşani au bănuit că acesta are leptospiroză.

Leptospiroza este o boală infecţioasă acută care se manifestă prin febră, intoxicaţie, cefalee, dureri musculare, mai ales la gambe, afectarea rinichilor, a ficatului, sistemului nervos şi cardiovascular. În general, sursa de infecţie o constituie şobolanii şi alte rozătoare.

 

Sursa: Mediafax


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top