Medic pediatru acuzat de agresarea unei fetițe de cinci ani: polițiștii au deschis dosar penal

Medic pediatru acuzat de agresarea unei fetițe de cinci ani: polițiștii au deschis dosar penal


Părinţii unei fetiţe de 5 ani, care se prezentase la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru o consultaţie au reclamat faptul că fata lor a fost agresată de medicul pediatru care trebuia să o consulte. Părinţii copilei l-au reclamat pe medic la 112 pentru „purtare abuzivă", iar a deschis dosar penal. De asemenea, conducerea spitalului face verificări interne în acest caz.

Incidentul reclamat de părinţii fetiţei de 5 ani s-a petrecut vineri. Fetița de 5 ani a fost adusă de părinţi la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru a fi consultată, prezentând simptomele unei răceli. Părinţii copilei susţin că medicul de gardă din Secția de Pediatrie a agresat-o pe micuța pentru că aceasta era agitată şi ar fi refuzat să-l lase să o consulte. Totul s-ar fi petrecut sub privirile îngrozite ale părinților, potrivit independentonline.ro.

Deranjaţi de comportamentul medicului de gardă, tatăl copilei a depus o plângere la Poliția Municipiului Slobozia, iar în prezent se fac cercetări într-un dosar penal pentru purtare abuzivă.

În urma scandalului, şi conducerea Spitalului Județean de Urgență Slobozia a dechis o anchetă pentru a stabili cea s-a întâmplat în timpul consultului.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top