Femeie desfigurată în bătaie de un polițist din Olt care ar fi încercat să o și violeze: „Mi-a zis că mă îngroapă în grădină”

Femeie desfigurată în bătaie de un polițist din Olt care ar fi încercat să o și violeze: „Mi-a zis că mă îngroapă în grădină”


O femeie de 49 de ani a fost bătută crunt de un polițist, care ar fi încercat să o şi violeze. Totul s-a întâmplat chiar în locuința agentului.

O femeie de 49 de ani din oraşul Potcoava a sesizat poliţia, sâmbătă, în legătură cu faptul că a fost bătută, fără a preciza iniţial identitatea agresorului.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava s-au deplasat de îndată la faţa locului şi au identificat apelanta la locuinţa unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool si al unor discuţii in contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoşteau, femeia mergând la locuinţa respectivă de bunăvoie", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii au constatat că bărbatul este coleg cu ei, iar la momentul producerii faptei era în concediu de odihnă, la locuinţa sa.

O mărturie a femeii agresate, care a ajuns desfigurată la spital, a fost postată pe Facebook. Victima povesteşte cum a pornit conflictul şi cum poliţistul a vrut să o şi violeze.

„Prima dată, m-au chemat la el să-i spun cât îi iau de cameră dacă-i dau cu lavabilă și pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele. M-a luat la bătaie cu pumnii. A vrut să aibă relații cu mine. A tras de mine, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii, cu vătraiul, a vrut să mă taie cu cuțitul. (...) Mă rugau să beau și eu am spus că nu beau și m-au stropit cu coniac și cu bere. A început să strige în gura mare (...) că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap decât cu picioarele înainte sau moartă și îl trimitea pe cumnatul meu să facă groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină", a povestit femeia.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt nu tolerează astfel de comportamente, împotriva agentului fiind dispusă cercetarea prealabilă pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau prestigiului instituţiei urmând ca la finalizarea acesteia să fie dispuse măsuri legale", a precizat sursa citată.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

Sursa: România TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top