fbpx
Elev de 11 ani, din Pașcani, lovit de tatăl unei colege de clasă: copilul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași

Elev de 11 ani, din Pașcani, lovit de tatăl unei colege de clasă: copilul a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași


Un elev de 11 ani de la o unitate școlară din Pașcani este internat la Spitalul de Neurochirurgie Iași, după ce a fost lovit de tatăl unei colege. Agresorul era nervos că băiatul i-a trântit telefonul fiicei sale.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu cinci zile zile, la Liceul Economic Tehnologic „Nicolae Iorga”. Băiatul de 11 ani a avut un conflict cu fiica agresorului. I-ar fi vorbt urât și mai apoi i-a trântit telefonul, informează NewsPascani.com.

Fata și-a sunat tatăl, care într-o criză de furie a venit la școală. La finalul orei de biologie, când băiatul a ieșit din clasă, a fost lovit de agresor.„Este deschis un doar de cercetare în acest caz, pentru lovire și alte agresiuni. Bărbatul de 37 ani a fost amendat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, pentru sursa citată.

Tatăl copilului agresat l-a dus la spitalul din Pașcani. Medicii au stabilit că prezintă niște hematoame, în urma analizelor și investigațiilor. Din această cauză, copilul a fost dus de tatăl lui la spitalul din Iași, acolo unde se află acum internat sub supraveghere medicală.

 

Sursa: NewsPascani.com


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top