Foto: Facebook Foto: Facebook

Norina Forna: „Susțin programele de tratamente gratuite în mediul rural" (VIDEO)

Președintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Iași, Norina Forna, și-a manifestat interesul pentru dezvoltarea de programe în mediul rural în urma cărora tinerii și vârstnicii să beneficieze de tratamente gratuite.

Norina Forna spune că aceste servicii gratuite sunt absolut necesare și la tinerii de peste 18 ani dar și la persoanele în vârstă din mediul rural care nu pot suporta cheltuielile pentru astfel de intervenții:

„În acest moment este o politică pe care dorim s-o dezvoltăm, în sensul înființării unor cabinete stomatologice în mediul rural pentru a veni în întâmpinarea pacientului. Pe de altă parte, trebuie să ne gândim că programele sunt problema. În acest moment ele sunt practic inexistente. Ne interesează o gratuitate și după vârsta de 18 ani. Pentru că, așa cum se știe, pachetul Casei de Asigurări se adresează tinerilor care ajung la vârsta majoratului. Chiar și pentru vârsta a treia ne interesează dezvoltarea programului”, a declarat Norina Forna la Antena3.

Iată, mai jos, declarația completă privind tratamentele stomatologice gratuite propuse de șefa Colegiului Medicilor Stomatologi din Iași:


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top