Irina Rimes a fost externată de la Spitalul Elias: primul mesaj postat de vedetă după operație

Irina Rimes a fost externată de la Spitalul Elias: primul mesaj postat de vedetă după operație


Irina Rimes a fost externată de la Spitalul ELIAS, unde a fost internată în urmă cu câteva zile cu hemoragie internă, suferind o intervenție chirurgicală de urgență. Artista a postat un lung mesaj pe rețelele sociale în care mulțumește doctorilor și celor care au susținut-o.

Cântăreața nu precizează care a fost problema ei de sănătate, dar postarea este însoțită de o fotografie ce înfățișează grafic aparatul reproducător feminin având dedesubt mesajul „I ovary acted”, un joc de cuvinte care, fonetic, în limba engleză înseamnă „am exagerat”, dar literal sugerează că este vorba de o afecțiune ovariană, arată Digi24.

Irina Rimes privește retrospectiv anul care a trecut și mărturisește că pentru ea a fost unul oribil, care i-a adus multă suferință și care nu a învățat-o nimic. Concluzia cântăreței, după această ultimă experiență pe care i-a adus-o 2019, este însă una optimistă:  „Sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit”, spune Irina Rimes.

Iată mesajul integral postat pe Instagram și Facebook:

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătura de șampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt și eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară și mirosul de artificii. Cele mai drăguțe asistente ever.

A doua zi am petrecut-o tot în reanimare , am fost spălată, hrănită și găurită la fiecare 3 ore pentru analize.

Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă , m-am simțit ca nouă.

Umflată la față, vânătă pe sub ochi și pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai.

Astăzi am „răsfoit” Instagramul și toate postările erau despre „ce m-a învățat 2019”. Am stat să mă gândesc ce m-a învățat pe mine 2019. NIMIC! Nu m-a învățat nimic.

Pentru mine 2019 a fost un an greu și s-a terminat și mai greu. Poate cel mai greu an din toată viața mea. Și nu știu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutățile acestui an și ce trebuia să învăț din ele, sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăț ceva.

Puteam să învăț din greșelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecție. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înțeles ce ai vrut să-mi transmiți. Și, mai ales, mi-e ciudă pe ține că nu m-ai lăsat să ajung la Iași să cânt de Revelion.

Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate și la final am zâmbit.

Acum sunt în drum spre casă după patru zile de dureri infernale și zâmbesc. Zâmbesc că a trecut și zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulți cărora le pasă de sănătatea mea. Mulțumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Și că pot să înfrunt orice!

Mulțumesc dr. Alexandru Filipescu și dr. Raluca Uzun de la Spitalul de Urgență ELIAS care m-au operat și m-au pus pe picioare. Mulțumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine, mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur și simplu mi-au transmis un gând bun. Sper că 2020 să fie anul în care va voi răsplăti pentru grijă și bunătatea voastră. La mulți ani!”

 

Sursa: Digi24

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top