Cauza morții bebelușului unui deputat din R.Moldova, găsit fără suflare într-un hotel din Iași

Cauza morții bebelușului unui deputat din R.Moldova, găsit fără suflare într-un hotel din Iași


Copilul de 6 luni care a decedat duminică la un hotel din Iași, unde se afla împreună cu părinții, a suferit o insuficienţă cardio-respiratorie acută şi un edem pulmonar, susţin surse din cadrul Institutului de Medicină Legală Iaşi.

Potrivit surselor, cauzele preliminare ale decesului stabilite în timpul efectuării necropsiei copilului au evidenţiat o insuficienţă cardio-respiratorie acută şi un edem pulmonar, rezultatele finale urmând să fie gata în cel mult o lună, informează Agerpres.

Până atunci, medicii legiştii vor face analize histopatolgice.

Duminică dimineaţa, în jurul orei 4,39, la 112 a fost înregistrată o solicitare pentru un copil în vârstă de şase luni aflat în stop cardio-respirator. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bebeluşul aparţinea unui cuplu din Republica Moldova, tatăl fiind parlamentar, iar din primele date ar fi fost sufocat din greşeală de către mama sa, care, în timpul somnului, s-ar fi pus peste copil.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, echipajul medical a găsit copilul cu “semne de moarte biologică, rigiditate şi lividităţi instalate, cu mitriază fixă bilaterală, fără indicaţie de resuscitare cardio-pulmonară”. Echipajul a constatat decesul la ora legală 4,51 şi a solicitat poliţia.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top