Revoltător! O fetiță de 5 luni a făcut o alergie severă în spital după ce bandajul de la branulă nu i-a fost schimbat timp de o săptămână

Revoltător! O fetiță de 5 luni a făcut o alergie severă în spital după ce bandajul de la branulă nu i-a fost schimbat timp de o săptămână


O fetiță de 5 luni internată la Spitalul Municipal Vulcan a plecat acasă cu o mânuță roșie, umflată și de pe care pielea se exfoliază, iar mama acesteia acuză că timp de o săptămână cadrele medicale nu i-au verificat branula, deși ea a cerut acest lucru. Femeia a publicat pe Facebook fotografii cu rănile bebelușului, scrie publicația locală Gazeta de Dimineață.

Mama susține că s-a internat cu fetița în secția Pediatrie a Spitalului Municipal Vulcan, după ce aceasta a răcit, iar bebelușului i-a fost pusă o branulă, operațiune care nu ar fi reușit de prima dată. Dispozitivul a fost fixat cu un leucoplast.

„Pe exterior, la pansament, nu se vedea nici sânge, nimic, părea în regulă. Dar fetița plângea, ea nu plânge de obicei. Am tot rugat să i se verifice branula. Mi s-a spus că atâta timp cât curge medicamentul, e totul ok”, a declarat mama bebelușului.

Miercuri, când fetița era pregătită de externare, i-a fost înlăturată branula. Mama copilei susține că branula a fost scoasă de femeia de serviciu și că atunci a observat rănile de pe mâna fetiței.

„A venit femeia de serviciu și i-a dat branula jos. Când am văzut mânuța am început să plâng și am țipat. Am chemat asistenta și nu a vrut să vină. Abia când a venit soțul meu a venit și doamna doctor. Mi-au spus că e alergie la leucoplast și că eu trebuia să știu că este alergică. De unde să știu acest lucru?”, spune mama bebelușului, citată de publicația locală.

Conform acesteia, medicul i-ar fi transmis că trebuie să folosească cremă de gălbenele pentru zona afectată și că va trece de la sine.

Directorul unității medicale din Vulcan, medicul Cătălin Popa, a declarat că vor fi făcute verificări în acest caz, el precizând că până acum părinții copilului nu au depus nicio plângere.

Femeia a publicat pe Facebook fotografii cu rănile bebelușului, cu mesajul: "După ce au chinuit-o de 2 ori câte o oră să i se pună branula, o săptămână cât am stat în spital nu i-au mai schimbat bandajele. Vă rog sa ma sfătuiți cui să ma adresez. Asa ceva este de neconceput".

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Martie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top