Patru pacienți confirmați cu coronavirus și patru suspecți, internați la Iași

Patru pacienți confirmați cu coronavirus și patru suspecți, internați la Iași


Managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva“ Iași, Carmen Dorobăț, a declarat astăzi că sunt patru pacienţi confirmaţi cu coronavirus și patru suspecți, la spitalul pe care îl conduce.

„Internaţi în spital avem patru cazuri confirmate cu COVID-19. Ultimul venit este un bărbat în vârstă de 57 de ani şi a fost testat pozitiv la Bucureşti. Tot în spital avem şi patru suspecţi. Cei confirmaţi au o stare general bună, nu pun probleme. Suspecţii s-au internat în cursul zilei de ieri. Suspect înseamnă a fi contact cu persoane confirmate. Sunt simptomatici. Astăzi, la spital, avem 51 de probe de pe teritoriul Moldovei. Vom avea rezultaul pe la prânz”, a precizat Carmen Dorobăț.

Șefa de la Infecțioase a adăugat că numărul de paturi pentru persoanele infectate va fi suplimentat.

„Spitalul de Neurochirurgie ne-a oferit 16 paturi pentru pacienţii gravi, în cazul în care pacienţii vor excede numărul de paturi. Avem avizul din partea domnului președinte al Cosniliului Județean pentru achiziţionarea unei noi aparaturi. Este vorba despre un nou aparat de laborator. Se lucrează la foc continuu! Dacă vom avea şi această nouă aparatura, ne vom situa la nivel european”, a adăugat Carmen Dorobăț.

 

Sursa: realitateadeiasi.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top