Și fiica primarului din Deva a fost confirmată cu noul coronavirus

Și fiica primarului din Deva a fost confirmată cu noul coronavirus


Primarul Devei, Florin Oancea, infectat cu coronavirus după ce a participat la ședința PNL la care a fost și senatorul Vergil Chițac, a anunțat că și fiica sa a fost depistată cu COVID-19.

Edilul a postat pe Facebook și o fotografie făcută de fiica sa în izoletă în timp ce era dusă la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, unde este internat și el. Activitatea Primăriei Deva se suspendă pentru cel puţin 14 zile, după ce aproximativ 60 de angajaţi au intrat în izolare pentru că au avut contact direct cu primarul Florin Oancea sau cu administratorul public Adrian David, ambii depistaţi cu COVID-19.

Primarul Devei, Florin Oancea, spune că fiul și soția au avut rezultat negativ, însă în cazul fiicei, testul pentru coronavirus a ieșit pozitiv.

„Dragi prieteni, am primit în această după-amiază (duminică – n.r.) rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate negative, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat pozitiv - şi acum a ajuns alături de mine la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara”, a scris pe Florin Oancea.

Primarul a postat pe Facebook și o fotografie cu fiica sa, în izoletă.

 „Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, a scris Oancea.

Primarul Devei, Florin Oancea şi administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19), după ce au fost la ședința PNL la care a participat şi senatorul Vergil Chiţac, primul politician român confirmat cu coronavirus.

Activitatea Primăriei Deva, suspendată cel puțin 14 zile

Activitatea Primăriei Deva se suspendă pentru cel puţin 14 zile, după ce aproximativ 60 de angajaţi ai instituţiei au intrat în izolare voluntară la domiciliu, de sâmbătă, pentru că au avut un contact direct cu primarul Florin Oancea sau cu administratorul public Adrian David, ambii depistaţi pozitiv la infecţia cu COVID-19, a transmis, duminică, municipalitatea.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top