Adrian Streinu-Cercel, sfaturi importante pentru românii aflaţi în izolare: Dacă aveţi febră, faceţi împachetări cu un prosop ud

Adrian Streinu-Cercel, sfaturi importante pentru românii aflaţi în izolare: Dacă aveţi febră, faceţi împachetări cu un prosop ud


Adrian Streinu-Cercel a oferit sfaturi importante românilor aflaţi în izolare.

Iată principalele recomandări ale profesorului Adrian Streinu-Cercel:

„Cumpărăturile trebuie duse celor aflaţi în izolare până în faţa uşii. Nu trebuie interacționat cu ei prin deschiderea ușii, nu trebuie pupaţi sau îmbrățișați. Dacă stau la țară, alimentele trebuie duse până la poartă. Nu se intră în curte.

Virusul se transmitet prin contact direct. Mâna contaminată e cea care mută virusul dintr-o parte în alta.

Alimentele trebuie puse în două pungi: una la exterior și o altă pungă cu alimentele. Punga de la exterior contaminată o rulăm și rămâne cea curată la ușă.

Telefonul este principalul mijloc de transmitere a virusului. Trebuie dezinfectat o dată la două ore", a spus Adrian Streinu Cercel la România TV.

Potrivit profesorului Streinu-Cercel, cei mai expuşi contaminării cu coronavirus sunt cei cu boli cronice.

„Cei mai expuşi sunt cei cu boli pulmonare, cei cu diabet zaharat, cei cu boli vasculare, cu boli renale cronice, cu cancer şi cu afecțiuni ale sistemului nervos central. Dacă aveţi febră, faceţi împachetări cu un prosop ud", a precizat Adrian Streinu-Cercel.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top