Spitalul Gerota a ieșit din carantină

Spitalul Gerota a ieșit din carantină


Carantina impusă la Spitalul "Dimitrie Gerota", unde fusese internat pacientul care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate şi care şi-a infectat cu coronavirus propria familie, personalul medical şi colegi, a fost ridicată miercuri, după dezinfecţie şi igienizare. Pentru moment, spitalul nu va primi pacienţi şi nu se vor face consultaţii, aceste activităţi urmând să se reia după finalizarea procedurilor de dezinfecţie.

„La nivelul spitalului Gerota, aparţinând Ministerului Afacerilor Interne, au fost efectuate activităţi de dezinfecţie şi igienizare, iar în acest moment carantină a fost ridicată. Personalul medical şi tehnic a intrat în spital pentru a efectua alte activităţi necesare precum nebulizarea tuturor spaţiilor", a transmis, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.

Activităţile se desfăşoară în condiţii de protecţie pentru tot personalul.

„În acest moment spitalul nu poate primi pacienţi şi în această unitate medicală nu se pot efectua consultaţii de specialitate. Aceste proceduri medicale vor putea fi efectuate, în cel mai scurt timp, după finalizarea tuturor activităţilor de dezinfecţie", a precizat sursa citată.

Spitalul MAI „Dimitrie Gerota” a intrat în carantină după ce un fost poliţist în vârstă de 60 de ani care a ascuns faptul că a fost plecat în străinătate, a fost depistat cu coronavirus, infectând propria familie, personalul medical, colegi de serviciu.

Tot mai multe spitale cu medici infectați cu coronavirus în România. La Spitalul Militar din Capitală 7 medici au fost depistați cu coronavirus și 72 de cadre medicale se află în izolare. La spitalul Universitar tot din București 27 de persoane au fost infectate cu COVID-19 dintre acestea 17 sunt cadre medicale și 10 pacienți. Marţi dimineață am aflat că și la Spitalul Sf Ioan din București a fost confirmat cu pacient cu coronavirus.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top