Nu mai sunt paturi libere la Secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași

Nu mai sunt paturi libere la Secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași


Toate cele nouă paturi de la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi sunt ocupate de pacienţi cu noul coronavirus, doi dintre ei fiind intubaţi şi ventilaţi, informează „Adevărul”.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat că, în Secţia de Terapie Intensivă, toate cele nouă paturi sunt ocupate de pacienţi cu noul coronavirus. Potrivit acesteia, dacă vor mai apărea cazuri grave, vor fi dirijate către Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi .

„În total, mai avem 60 de paturi libere în spital, dar toate cele nouă paturi de la terapie intensivă sunt ocupate. Din cei nouă pacienţi, doi sunt intubaţi şi ventilaţi, iar restul sunt ventilaţi prin mijloace mai uşoare. Dacă vor mai apărea cazuri grave, vor fi dirijate către Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi“, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Carmen Dorobăţ.  

Aceasta a adăugat că unitatea are teste şi kituri suficiente, ea precizând că în cursul zilei de marţi s-au prelucrat la Iaşi 150 de teste.

La Iași sunt 52 de cazuri confirmate cu noul coronavirus și două decese. 60% dintre cazuri au fost confirmate în afara municipiului Iași și ambele decese sunt tot din afara municipiului.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top