Cadrele medicale din Craiova au încins o horă în curtea spitalului, de bucurie că au reușit să salveze un pacient cu COVID-19 (VIDEO)

Cadrele medicale din Craiova au încins o horă în curtea spitalului, de bucurie că au reușit să salveze un pacient cu COVID-19 (VIDEO)


Medicii și asistentele de la Spitalul Victor Babeș din Craiova au dansat pe muzică populară joi, în curtea spitalului, de bucurie că au salvat un pacient cu coronavirus. Managerul spitalului spune că angajații au păstrat distanța între ei. Filmarea a fost postată pe Facebook și a atras critici, dar și aprecieri din partea internauților.

Un clip de 30 de secunde, în care medici și asistente fac hora în curtea spitalului, a fost postat joi pe pagina de Facebook a Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Craiova. Dansatorii sunt îmbrăcați cu halate și poartă măști de protecție și mănuși și se învârt în horă, ținându-se de mână.

Șefa spitalului, Adina Turcu, a declarat pentru Digi24.ro că a fost o horă de bucurie pentru că au reușit să salveze un pacient cu Covid-19, care a fost de mai multe ori în stare critică.

„Acțiunea a durat 30 de secunde (atât este și durata clipului video - n.r.). Oamenii au păstrat distanța între ei”, a declarat Adina Turcu.

Ea a explicat că hora a fost o manifestare de bucurie că au reușit salvarea unui pacient cu coronavirus, internat din 6 martie, cu mai multe comorbidități. Pacientul a fost de mai multe ori în stare critică, iar salvarea lui a fost calificată de șefa spitalului drept o adevărată performanță medicală. Pacientul, care urmează să fie externat în cursul zilei de joi, a urmărit de la fereastra salonului hora din curte, a mai spus Adina Turcu.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(6 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top