Șefa DSP Argeș a fost înlocuită din funcție: în locul ei a fost numit un medic militar

Șefa DSP Argeș a fost înlocuită din funcție: în locul ei a fost numit un medic militar


Şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeș, Sorina Honţaru, a fost înlocuită din funcţie joi, în locul ei fiind numit un medic militar.

Potrivit prefectului Emanuel Soare, conducerea DSP Argeş a fost preluată de doctorul Alexandru Guiţă, fost comandant al Spitalului Militar Piteşti.

Tot joi a fost luată decizia de înlocuire a directorului medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti, Teodor Cătălin Teodorescu, cu Gheorghe Frătoaica, după ce un medic chirurg care a mers la serviciu, deşi avea simptome de COVID-19, a fost depistat pozitiv.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Dan Manu, consideră că înlocuirea din funcţie a Sorinei Honţaru, care conducea DSP Argeş din anul 2014, a fost decisă din raţiuni politice.

„Decizia de schimbare, în opinia mea, este eminamente politică. Ce i se poate reproşa dnei. dr. Honţaru? (...) Unde a greşit dna. dr. Honţaru? Cumva că nu este membru PNL? Probabil. (...) Sunt curios când îşi aminteşte dl. prefect să convoace CJSU, pentru că hotărârile trebuie luate în forul statutar în această perioadă şi nicidecum de unul singur sau de câţiva. Îi reamintesc faptul că sunt vicepreşedinte al CJSU şi citesc din presă hotărârile luate", a scris Manu pe Facebook.

În opinia sa, nici numirea noului director medical de la SJU Piteşti nu este una potrivită în acest moment.

„Îmi poate spune dl. prefect de ce noul director medical, pus astăzi în funcţie, este în izolare? Cumva că este posibil contaminat de un pacient? Răspunsul este categoric: Da", se mai arată în postarea preşedintelui CJ Argeş, care este de profesie medic.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top