fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Momente critice pentru familia directorului tehnic al CTP Iași,  Maricel Ghercă, infectat cu COVID: soția și copiii, pozitivi

Momente critice pentru familia directorului tehnic al CTP Iași, Maricel Ghercă, infectat cu COVID: soția și copiii, pozitivi


Vești teribile pentru directorul tehnic al Companiei de Transport Public (CTP) Iași, Maricel Ghercă: după ce a fost depistat pozitiv, a aflat că întreaga sa familie a fost infectată cu noul coronavirus.

 Fiul cel mare, de 22 ani, se află într-o stare mai gravă, având unele afecțiuni preexistente, afirmă ZDI.

Un mesaj dureros în acest sens a fost postat de soția Carmen Ghercă pe pagina personală sa de socializare:

„Nu, nu ne-a plătit nimeni sa spunem ca avem COVID 19, însă am ajuns aici. Nu facem parte din nicio teorie a conspiratiiei, dar facem parte din statistici. Am ajuns și noi aici, deși a fost cea mai mare spaima a mea de când a început pandemia. Aceasta este realitatea, virusul exista și ne poate lovi pe toți. De aceea, vă rog, respectati regulile, fiți responsabili și, nu uitați, purtați masca. Mulțumesc mult tuturor oamenilor care ne-au fost alături și ne-au acordat tot sprijinul, inclusiv autorităților care au înțeles situația noastră speciala și tuturor celor care ne-au trimis gândurile lor de incurajare. Speram sa trecem cu bine și peste aceasta încercare...”, scrie ea.

24 de angajați ai CTP Iași au fost depistați până acum cu noul coronavirus, cei mai mulți dintre ei fiind personal TESA.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Cartierul Austriac