fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 05 Decembrie 2018

Majoritatea moldovenilor trăiesc la limita sărăciei iar aproape 73% cred că în R. Moldova lucrurile merg într-o direcţie greşită, sugerează rezultatele ultimului Barometru al Opiniei Publice (BOP).

Publicat in Moldova
S-a dat alarma în Timiș, după ce o femeie a fost atacată cu cuţitul și jefuită pe autostrada Timişoara – Lugoj.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit ascunsă asupra unui cetățean din R. Moldova o carte de identitate falsă care urma să fie folosită în Germania.

Publicat in Moldova
Un consilier local din partea PNL de la Primăria Moreni, din județul Dâmbovița, îl acuză pe primar de abuzuri și ilegalități după ce a pus Poliția Locală să-l dea afară pe un bărbat care i-a reproșat că majorează taxele și impozitele cu 15%.

Publicat in Administratie Locala
Polițiștii din cadrul Biroului Urmăriri Iași au depistat marți, pe raza municipiul Iași, o femeie de 50 de ani, din comuna Valea Seacă, urmărită internațional de autoritățile italiene care solicită arestarea acesteia în vederea predării.

Publicat in Social
Poliția ieşeană continuă acţiunea ,,Foc de Artificii”, pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice.

Publicat in Social
Clienţii Iulius Mall sunt invitaţi să savureze o cafea delicioasă, la noua locaţie din Iaşi a brandului 5 to go. Cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est, cu peste 100 de unităţi deschise în doar trei ani, este prezent la primul etaj al mall-ului, în zona magazinului Koton.

Publicat in Companii
În perioada 5-7 decembrie 2018, Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi organizează simularea examenelor naţionale, cu subiecte elaborate la nivel judeţean.

Publicat in Educatie
Pentru Sărbătorile de iarnă, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva oferă spre vânzare 65.650 de pomi de Crăciun din care 53.040 sunt din specia brad, iar 12.610 sunt din specia molid sau alte specii rășinoase.

Publicat in Social
Ansamblul Palas a pregătit o agendă bogată de evenimente cu parfum de sărbătoare pentru zilele ce urmează. Timpul petrecut în căutarea cadourilor va fi îmbogățit cu activități pentru cei mici, dar și pentru cei mari.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2018 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31