fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 30 Noiembrie 2019

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș au reținut doi bărbați, de 49 de ani, din Săpata și 31 de ani, din Bradu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic.

Publicat in Justitie
Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București Călărași, împreună cu D.I.I.C.O.T., au organizat vineri, un flagrant delict, urmat de efectuarea a 9 percheziții domiciliare, pe raza județului Călărași (localitatea Dorobanțu) și a municipiului Constanța.

Publicat in Justitie
Oraşul Darabani din judeţul Botoşani a decis desfiinţarea Poliţiei Locale. Primarul declară că Poliţia Locală „nu prea îşi avea rostul" în Darabani şi că acum face economii la bugetul local.

Publicat in Moldova
Conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi a demarat o anchetă internă după ce un poliţist aflat în timpul liber s-a bătut cu un bătrân în curtea unui bloc.

Publicat in Justitie
„O personalitate este aceea care se dăruiește, nu se justifică.”
Petre Ţuţea

Publicat in Politica Locala
Un elev de 11 ani de la o unitate școlară din Pașcani este internat la Spitalul de Neurochirurgie Iași, după ce a fost lovit de tatăl unei colege. Agresorul era nervos că băiatul i-a trântit telefonul fiicei sale.

Publicat in Sanatate
A fost alertă maximă de securitate, vineri, în capitala Marii Britanii. Două persoane au fost înjunghiate mortal de un individ pe Podul Londrei.

Publicat in Panorama
Un deţinut de origine română s-a sinucis în închisoarea din Monaco, spânzurându-se cu unul din cearceafurile sale, a făcut cunoscut vineri Parchetul general al principatului, potrivit căruia este vorba despre o premieră în această ţară, scrie La Libre Belgique.

Publicat in Eveniment