fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 12 Iunie 2019

Liderul PNL Mugur Cozmanciuc, membru în Comisia de Apărare, a cerut explicaţii urgente după ce Libertatea a publicat un material intitulat „Agenţia Agerpres a furnizat toate filmările şi fotografiile cu manifestanţii din 10 august la cererea poliţiei lui Carmen Dan, 'ca să fie identificaţi oamenii'! Şeful departamentului video a refuzat, dar conducerea s-a executat".

Publicat in Parlament
Un bărbat în vârstă de 70 de ani, Vasile L., din localitatea ieșeană Lețcani, a ajuns miercuri în stare gravă la spital, după ce ar fi încercat să își pună capăt zilelor.

Publicat in Sanatate
Liviu Dragnea ar putea fi transferat, săptămâna viitoare, la penitenciarul Jilava, pentru a-şi executa pedeapsa în regim semideschis, au transmis surse citate de Antena 3.

Publicat in Justitie
Niciun vinovat în cazul tinerei din judeţul Suceava, care a fost hrănită doar cu lapte, apă şi zahăr şi cântărea doar 17 kilograme!

Publicat in Moldova
Poliția cipriotă a anunțat că a găsit miercuri un cadavru despre care presupune că ar fi al celei de-a șaptea victime a unui criminal în serie care a ucis de-a lungul a trei ani șapte femei, printre care și două românce, informează Reuters, citată de Mediafax.

Publicat in Eveniment
Un jandarm a lovit, luni, un elev într-un liceu din județul Giurgiu, unde avea loc examenul de bacalaureat, după ce băiatul l-ar fi înjurat. Agentul și-a depus demisia miercuri dimineață, iar Jandarmeria Română a anunțat că a dispus un control în acest caz, relatează Mediafax.

Publicat in Social
Dacă pe eticheta măslinelor negre este scris confiate sau condimentate ori alt cuvânt echivalent, ar putea însemna că au fost tratate, adică colorate artificial.

Polițiștii de frontieră din Vicovu de Sus au reținut, în urma unei acțiuni specifice pe linia combaterii contrabandei, un cetățean ucrainean  care încerca să transporte de la frontiera de stat către interiorul țării  39.000 pachete cu țigări, în valoare de peste 456.000 lei cu ajutorul unui microbuz.

Publicat in Moldova
Peste 80.000 de euro, telefoane mobile, detectoare de metale, autoturisme și arme au fost ridicate, astăzi, 12 iunie, în urma a 18 percheziții efectuate simultan de polițiștii de combatere a criminalității organizate din județele Cluj și Alba, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Perchezițiile au vizat destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de migranți și spălare de bani. 10 persoane au fost conduse la sediile unităților de parchet, pentru audieri.

Publicat in Social
Un tânăr de 23 de ani, din Botoşani, s-a înecat la Ștrandul Municipal. Tragedia s-a petrecut în această după-amiază, fiind raportat la numărul 112, la ora 13.50.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3